Begeleiding

Aan- of verkoop van een melkveebedrijf en/of landbouwgrond

De agrarische sector is door vele regels sterk aan verandering onderhevig. Het kopen of verkopen van een melkveebedrijf of agrarisch bedrijf is een complexe aangelegenheid.

Grote financiële belangen spelen een rol maar vaak is de verkoop of aankoop van een boerderij ook een emotionele gebeurtenis.

Wanneer u een melkveebedrijf of akkerbouwbedrijf wilt (ver)kopen, uw bedrijf wilt uitbreiden, landbouwgrond wilt aan- of verkopen of een bedrijfsovername wilt realiseren komen hier een hoop zaken bij kijken. Van Kemenade Vastgoed denkt met u mee over de mogelijkheden en kijkt daarbij ook naar de fiscale en juridische kant. Van Kemenade Vastgoedadvies begeleidt u graag naar een succesvolle aan- of verkoop.

Interesse?

Geïnteresseerd in Van Kemenade Vastgoedadvies als uw aan- of verkoopmakelaar? Neem dan contact met ons op via e-mailadres info@van-kemenade.eu

Bellen kan ook op telefoonnummer 0229 – 202309.

Wij vertellen u graag alle mogelijkheden in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!

Op deze website vindt u meer informatie over de organisatie Van Kemenade Vastgoedadvies, onze diensten en het aanbod van al onze agrarische objecten.

Succesvol aangekocht

Kaag 19 te Spanbroek

Melkveehouderij bestaande uit een stolpboerderij en ligboxenstal met erf en onder- en omliggende grond gelegen op totaal 44.35.32 ha.