Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ing. G.J.A. Kemna 06 – 224 39 377

Indeling

Begane grond
Via de ruime, grotendeels betegelde voortuin bereiken we de voordeur, welke aan de zijkant van de woning is gesitueerd. De hal is voorzien van een meterkast en garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, kleine trapkast, toilet met fonteintje en toegang tot de woonruimte.

De woonkamer heeft een tuingericht zitgedeelte met een groot raam en een prettig lichtinval. De woonruimte beschikt over een open keuken. Dit is een nette aanbouwkeuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, waaronder een keramische kookplaat, afzuigkap en combimagnetron.

Via een openslaande tuindeur is de privacyrijke terrastuin bereikbaar. De aangebouwde garage is bereikbaar via de woonruimte en is ingericht als gedeelte berging en een bijkeuken met wasmachine-aansluiting.

1e verdieping

Via de gestoffeerde trap bereik je de overloop van deze verdieping. Hier tref je twee slaapkamers (ca. 19 en 10 m²) en badkamer aan.

De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde en de andere slaapkamer ligt aan de voorzijde, naast de badkamer. In de badkamer tref je een toilet, badmeubel met wastafel, spiegel en een douchehoek aan.

2e verdieping

De tweede verdieping bereik je met een vaste trap naar de overloop van de zolder. Voorzien van cv-opstelling en een klein dakraam. Hier is ook slaapkamer nummer drie te vinden, voorzien van een groot dakraam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ing. G.J.A. Kemna 06 – 224 39 377

Kenmerken

Maten object
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 118 m2
Inhoud +/- 360 m2
Perceeloppervlakte +/- 214 m2
Details
Ligging object binnen de bebouwde kom
Verwarming cv-combiketel, bouwjaar 2016
Isolatie volledig geïsoleerd
Warmwater via cv-ketel
Energielabel* onbekend
Garage aangebouwd steen, ca 50m3
Tuingegevens
Tuin voor- en achtertuin
Tuindiepte achtertuin +/- 12 meter
Tuinbreedte achtertuin +/- 9 meter
Achtertuin +/- 100 m2
Ligging West
Tuindiepte voortuin +/- 3 meter
Tuinbreedte voortuin +/- 5 meter
Voortuin +/- 20 m2

*Energielabel
Vanaf 1 januari 2015 geldt er nieuwe wetgeving betreffende het energielabel. Het energielabel is verplicht bij de eigendomsoverdracht van elke (recreatie)woning Het energielabel is een letter van A tot en met G, waarvan A de zuinigste en G de minst zuinige klasse voorstelt. Elke woning beschikt sinds 2015 minimaal over een voorlopig energielabel.
** gemeentelijke lasten: onroerend zaakbelasting, rioolheffing, afvalstoffenheffing (4 -persoonshuishouden)