Hoeverweg 2a te Egmond aan den Hoef

Paardenhouderij pensionstal met een vrijstaande woning en een stal voor 25 paarden, een schuur, twee buitenrijbakken waarvan één verlicht, longeerpiste, 10 paddocks en gelegen op totaal 15.96.15 ha grond.

Algemeen

Van Kemenade Bv Vastgoed Advies biedt u deze paardenhouderij pensionstal met een vrijstaande woning en stal aan. Op het bedrijfserf treft u meerdere voorzieningen t.b.v. de paarden en een vaste mestopslag. Het geheel wordt aangeboden op totaal 15.96.15 hectare grond.

De paardenhouderij met mooie ligging in het buitengebied van Egmond aan den Hoef, omvat een stal voor 25 paarden, een schuur, twee buitenrijbakken waarvan één verlicht, longeerpiste en 10 paddocks.

Ligging
Het bedrijf ligt op korte afstand van Egmond aan den Hoef, de duinen en het strand. De N9 richting o.a. de A9 bereikt u binnen circa 5 minuten. De percelen grond die bij het bedrijf worden aangeboden liggen in twee blokken achter het bedrijf. Het betreft hier goede kwaliteit zandgrond. De huiskavel bedraagt ca. 16 hectare en is ontsloten via het erf en de Brededijk naar de Hoeverweg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ing. G.J.A. Kemna 06 – 224 39 377